Ergonomische stoelen

Ergonomische zitoplossingen voor de professional

Bij het aanmeten en afleveren van onze op maat gemaakte loepbrillen, komen veel van onze klanten er al snel achter dat naast een goed zicht, een goede werkstoel een “must have” is. Zodra men zich bewust wordt van een ergonomische prettige werkhouding is dit uiteraard een logische volgende stap. Wij geloven in de meerwaarde van een goede, comfortabele werkstoel en adviseren u graag verder om de juiste ergonomische stoel voor u en/of uw medewerkers te vinden.

Assortiment

Naast het welbekende BQE assortiment, bekend van o.a. de BACK-UP, en de Dynamic kunnen wij u ook adviseren in de gehele product gamma van het Deense VELA Medical. Dit fraaie merk heeft met 80 jaar ervaring in de tandheelkundige en medische markt een ruim assortiment hoogwaardige tandarts-stoelen waaronder stoelen voor het werken met hoge(re) vergrotingen : VELA ‘Support’ Chirurgie stoel.

Advies

Wilt u zelf ervaren wat een echt goede stoel voor u kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan of kom gerust eens langs in onze Experience Room in Rotterdam om de verschillen te ervaren en alle mogelijke opties door te nemen. Wij helpen u graag bij het vinden van een stoel die echt bij u past.

Neem contact op

VERGROTINGSCENTRUM

Bekijk ons vergrotingscentrum