Microscopen

Vergrotingscentrum

In ons vergrotingscentrum zullen wij altijd een uitgebreid oogonderzoek / oogmeting verrichten. Vanaf dan kunnen wij met deze gegevens de goede instellingen voor loepbrillen en/of microscopen verrichten.

In dit centrum heeft u de luxe om alle vergrotingen naast elkaar uit te proberen, wilt u een lage vergroting voor dagelijks gebruik (loepbril?) of kiest u juist voor meer vergroting voor specifieke behandelingen (microscoop?) Dan kunt u uit tientallen soorten configuraties kiezen. Wel of geen kantelbaar oculair?, plafond of wandstatief? Halogeen, Xenon of Led verlichting? Beeldverwerking met foto of juist video en wat doet dat met de verlichting? Dit zijn allemaal vragen die u niet uit een folder kunt beantwoorden maar in het echt moet ervaren.

Lees verder

Betalingscondities en mogelijkheden

Bij bestelling van uw microscoop wordt deze door ExamVision ingemeten op locatie (muv een verrijdbare microscoop), daarna wordt de microscoop door ons in bestelling genomen. Indien er zicht is op levering wordt er een afspraak gemaakt voor het plaatsen van uw microscoop (bij wand, plafond of vast vloerstatief neemt dit gemiddeld 4 tot 5 uur in beslag met een team van twee mensen) Vervolgens ontvangt u de factuur van ExamVision.

Lees verder

Huur een microscoop

Wilt u graag snel aan de slag met een behandelmicroscoop maar is de investering u te hoog? Of bent u nog niet helemaal zeker of de microscoop in een of meerdere kamers gebruikt moet worden. Of bent u benieuwd of een microscoop in uw praktijk ook wel de ideale aanwinst is? Dan is het nu mogelijk om bij ons een microscoop te huren. Op basis van de huurtijd betaald u een maandbedrag en na deze periode kunt u besluiten om definitief een microscoop aan te schaffen, of deze eventueel weer te retourneren. Met de E86 code en de behandelingen welke u gaat uitvoeren, bent u op deze manier altijd veilig bezig.

Lees verder