CJ Optik

Spot the difference!

CJ-Optik brengt 20 jaar ervaring in de tandheelkundige microscoop-arena. De ontwikkelaars van CJ-Optik combineren slim design en optimale functionaliteit met de filosofie “less is more”. De microscopen en accessoires worden volledig ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland.

Van basis model tot volledig automatisch met of zonder (interne) camera, rollend of aan het plafond/ wand gemonteerd. De aanschaf van een microscoop is een traject waarbij wij u graag begeleiden en adviseren.

Upgrades en onderhoud

Naast het advies, verkoop en montage-traject kunt u bij ExamVision ook terecht voor het onderhoud en het upgraden van uw bestaande microscoop. Wij kunnen voor de meeste merken alle upgrades en onderhoud uitvoeren.

Met upgrade kunt u dan denken aan:

  • ombouwen van halogeen naar LED verlichting.
  • Vast objectief vervangen voor variabel objectief (zelfs van 200-350 mm)
  • Uitbreiden van uw microscoop met ergo onderdelen voor een betere houding
  • Uw microscoop laten upgraden voor foto / video mogelijkheid.
  • Roterende ringen aanbrengen.
  • Iris-diafragma

Wij kunnen voor de meeste merken microscopen upgrades en onderhoud uitvoeren.

CJ Optik Flexion Twin statief
CJ Optik Flexion Advanced

Huur een microscoop

Wilt u graag snel aan de slag met een behandelmicroscoop maar is de investering u te hoog? Of bent u nog niet helemaal zeker of de microscoop in een of meerdere kamers gebruikt moet worden. Of bent u benieuwd of een microscoop in uw praktijk ook wel de ideale aanwinst is? Dan is het nu mogelijk om bij ons een microscoop te huren. Op basis van de huurtijd betaald u een maandbedrag en na deze periode kunt u besluiten om definitief een microscoop aan te schaffen, of deze eventueel weer te retourneren. Met de E86 code en de behandelingen welke u gaat uitvoeren, bent u op deze manier altijd veilig bezig.

Betalingscondities en mogelijkheden

Bij bestelling van uw microscoop wordt deze door ExamVision ingemeten op locatie (muv een verrijdbare microscoop), daarna wordt de microscoop door ons in bestelling genomen. Indien er zicht is op levering wordt er een afspraak gemaakt voor het plaatsen van uw microscoop (bij wand, plafond of vast vloerstatief neemt dit gemiddeld 4 tot 5 uur in beslag met een team van twee mensen) Vervolgens ontvangt u de factuur van ExamVision.

In 6 keer betalen:
6 keer incasso: In overleg met en na goedkeuring van de optiek adviseur van Examvision kunnen wij een 6 keer incasso aanbieden. Wij rekenen 2,5% administratie en handelingskosten. Deze incasso gaat in bij bestelling van de microscoop.

Financial Lease:
ExamVision heeft als financieel partner BNP Paribas en kan u een goede financial lease aanbieden gedurende 36 / 48 of 60 maanden. Bestelling van de microscoop vindt plaats na goedkeuring BNP.

CJ Optik
Contact / Meer informatie

VERGROTINGSCENTRUM

Bekijk ons vergrotingscentrum