Over ons

Wat mag u van ons verwachten ?

ExamVision levert één van de beste loepbrillen ter wereld. Daarvan willen wij u graag overtuigen en daarom bieden wij u de volgende werkwijze aan:

Onze loepbril wordt volledig aan uw specifieke wensen aangepast. U kunt daarbij denken aan:

  • Werkhouding
  • Eigen oogcorrectie
  • Inclinatie & convergentie hoek
  • Buiging van de nek
  • Wel of geen prisma
  • Omgevingsglazen op eigen oogcorrectie

U kunt zich dus voorstellen dat u onze loepbril pas naar waarde kunt schatten nadat deze voor u “custom made” is.

Onze demonstratieloepen een paar dagen uitproberen is geen goede optie omdat deze loepbrillen de bovengenoemde specifieke eigenschappen nog niet hebben. Uiteraard kunnen wij u wel een zeer goede indruk geven tijdens ons bezoek, maar langdurig met deze demobril werken, gaat simpelweg niet. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u niet zomaar een loepbril aanschaft en daarom heeft Examvision het No Risk-systeem ontwikkeld.

Wanneer u interesse heeft in een loepbril van ExamVision en door ons op de hoogte gebracht bent van de mogelijkheden en kosten, wordt met u een bezoek gepland. Dit kan zowel bij u in de praktijk als bij ons op kantoor.

Deze afspraak duurt ongeveer 45 tot 60 minuten en in deze tijd kunnen wij de volledige aanmeting en uitleg van de loepbril doen. Op basis van alle meetgegevens wordt uw toekomstige loepbril in Denemarken vervaardigd. Dit duurt ongeveer 6-8 weken. Vervolgens wordt uw loepbril door één van onze opticiens afgeleverd en op de juiste instellingen “afgepast”.

Vanaf dit moment werkt u met uw eigen, op maat gemaakte, loepbril en kunt u deze perfect op de juiste waarde schatten. Wij gaan er van uit dat onze loepbril net als bij veel van uw collega’s tot grote tevredenheid zal leiden. Indien dit toch niet het geval mocht zijn kunnen wij samen met u nagaan wat hiervan de oorzaak is. Mocht het zo zijn dat u helemaal niet tevreden bent over de aanschaf dan mag u de bril binnen 30 dagen aan ons retourneren onder de volgende voorwaarden:

  • Wij krijgen de kans om na te gaan waarom de loepbril (nog) niet bevalt.
  • De loepbril moet in goede conditie (onbeschadigd) bij ons terugkomen.
  • De handling / aanmeet / afleverkosten ter waarde van 250,= (excl btw) worden aan u doorberekend.

Deze werkwijze is voor u en ons de ideale manier om tot een perfect passend eindresultaat te komen.

Over ExamVision

ExamVision biedt de perfecte zichtoplossing aan alle professionals die in een klein werkgebied werken waarbij extreme precisie en helderheid benodigd zijn.

Sinds vele jaren is de naam ExamVision synoniem voor kwaliteit als het gaat om vergroting en maatoplossingen.

Het bedrijf, opgericht in Samsø (een klein eiland in Denemarken) is innovatief door zich exclusief te richten op het gebied van vergroting door middel van compleet op maat gemaakte loepbrillen en lichtsystemen, het doel is het optimaliseren van het zicht en de ergonomie waardoor de kwaliteit van het werk verbetert.

Onze gebruikers merken dat ze meer ontspannen in een goede houding kunnen werken, waarbij ze door het sterk verbeterde en kristalheldere zicht meer zien en dat komt de kwaliteit van het werk ten goede.

“Ons doel is het verbeteren van zicht en ergonomie voor alle medisch specialisten, door voor een ieder qua zicht / licht en ergonomie een maatoplossing te bieden waarbij de wensen van de arts centraal staan.”

Fabriek Denemarken

Fabriek Denemarken

Vergrotingscentrum

Vergrotingscentrum Rotterdam

Telefonisch of per email wordt met u een afpsraak gemaakt voor de aanmeting / demonstratie in uw praktijk.Deze afspraak duurt gemiddeld 45-60 min. Tevens worden onze prijzen en werkwijze aan u gecommuniceerd.

Eén van onze deskundige optiekadviseurs bezoekt u met een volledig ingerichte aanmeetkoffer. Hierin zitten alle meetinstrumenten en demonstratie loepbrillen en verlichtingssystemen. Met deze instrumenten kunnen we u een perfecte demonstratie geven, ook indien u brildragend bent.

Er volgt een korte amneses, en uw huidige brilsterkte en pupil afstand worden bepaald. We willen uw wensen voor de aanschaf van een loepbril in kaart brengen: bijv. meer zicht, een betere werkhouding?

Samen met u wordt de meeste ideale vergroting bepaald. Er zijn 7 vergrotingen van: 2,3 tot wel 5,7. Uiteraard krijgt u deze vergrotingen direct gedemonstreerd.

We gaan nu uw huidige en gewenste werkhouding (ergonomie) bekijken en adviseren. Het is prettig als u in deze fase een werksituatie kunt nabootsen, het liefst zo reeël mogelijk.

Desgewenst krijgt u van de optiekadviseur een demonstratie van één van onze lichtsystemen. Deze worden zeer eenvoudig op de loepbril bevestigd, hierdoor onstaat een volledig schaduwvrij werkgebied.

Tot slot van de aanmeting wordt de sterkte (dioptrie) van het omgevingsglas van de loepbril bepaald. Veraf of dichtbij? Bifocaal of Multifocaal? Of kiest u liever voor een correctie op beeldschermafstand?

Indien alle parameters zoals, vergroting, werkafstand, convergentie, inclinatie, oogcorrectie etc. zijn opgemeten, dan hebben wij genoeg gegevens om voor u een loepbril op maat te fabriceren.

Vervolgens verzorgen wij op ons kantoor in Rotterdam de uiteindelijke calculaties en berekeningen. Dit gebeurt in overleg met één van onze optometristen.

Uw bestelling wordt naar Denemarken gezonden, daar wordt de komende 6 weken aan uw loepbril gewerkt en deze wordt volledig met hand vervaardigd.

Indien uw loepbril gereed is, en ontvangen in Nederland, wordt deze nog uitgebreid door ons gecontroleerd (7-punts controle). Er wordt contact met u opgenomen voor het maken van een leverafspraak.

Deze afleverafspraak houdt in dat onze optiekadviseur de loepbril passend komt maken en bijstellen. Dit duurt max. 15-20 min. Vaak gebeurt dit tussen de handelingen door.

U ben nu in bezit van uw op maat gemaakte loepbril en kunt direct aan de slag. Indien er achteraf toch nog een bezoek gewenst is, kunt u uiteraard weer contact met ons opnemen.

Contact / Meer informatie

VERGROTINGSCENTRUM

Bekijk ons vergrotingscentrum