Succes verzekerd

ExamVision levert één van de beste loepbrillen ter wereld. Daarvan willen wij u graag overtuigen en daarom bieden wij u de volgende werkwijze aan:

Onze loepbril wordt volledig aan uw specifieke wensen aangepast. U kunt daarbij denken aan:

  • werkhouding
  • eigen oogcorrectie
  • inclinatie & convergentie hoek
  • buiging van de nek
  • wel of geen prisma
  • omgevingsglazen op eigen oogcorrectie

U kunt zich dus voorstellen dat u onze loepbril pas naar waarde kunt schatten nadat deze voor u “custom made” is.

Onze demonstratieloepen een paar dagen uitproberen is geen goede optie omdat deze loepbrillen de bovengenoemde specifieke eigenschappen nog niet hebben. Uiteraard kunnen wij u wel een zeer goede indruk geven tijdens ons bezoek, maar langdurig met deze demobril werken, gaat simpelweg niet. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u niet zomaar een loepbril aanschaft en daarom heeft Examvision het No Risk-systeem ontwikkeld.

Wat houdt dit No Risk-systeem in?

Wanneer u interesse heeft in een loepbril van ExamVision en door ons op de hoogte gebracht bent van de mogelijkheden en kosten, wordt met u een bezoek gepland. Dit kan zowel bij u in de praktijk als bij ons op kantoor.

Deze afspraak duurt ongeveer 45 tot 60 minuten en in deze tijd kunnen wij de volledige aanmeting en uitleg van de loepbril doen. Op basis van alle meetgegevens wordt uw toekomstige loepbril in Denemarken vervaardigd. Dit duurt ongeveer 6-8 weken. Vervolgens wordt uw loepbril door één van onze opticiens afgeleverd en op de juiste instellingen “afgepast”.

Vanaf dit moment werkt u met uw eigen, op maat gemaakte, loepbril en kunt u deze perfect op de juiste waarde schatten. Wij gaan er van uit dat onze loepbril net als bij veel van uw collega’s tot grote tevredenheid zal leiden. Indien dit toch niet het geval mocht zijn kunnen wij samen met u nagaan wat hiervan de oorzaak is. Mocht het zo zijn dat u helemaal niet tevreden bent over de aanschaf dan mag u de bril binnen 30 dagen aan ons retourneren onder de volgende voorwaarden:

  • Wij krijgen de kans om na te gaan waarom de loepbril (nog) niet bevalt.
  • De loepbril moet in goede conditie (onbeschadigd) bij ons terugkomen.
  • De handling / aanmeet / afleverkosten ter waarde van 250,= (excl btw) worden aan u doorberekend.

Deze werkwijze is voor u en ons de ideale manier om tot een perfect passend eindresultaat te komen.

Bekijk onze werkwijze in 13 stappen

Vragen?

Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht via

010-4375052


of

info@examvision.nl