Galilean Essential

ExamVision Galilean Essential : de fijnste instap-loep ter wereld !


Het “Essential” loep & licht systeem is voor uw dagelijkse comfort en precisie. Dankzij de vergrotingen van 2.5x / 3.0x (op maat gemaakt voor u in Denemarken), kunt u meer detail zien dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Het hoogwaardige loep- en lichtcombinatie conform de veeleisende ExamVision-standaards maakt de “Essential” perfect geschikt voor studenten, hygiënisten en alle professionals die voor het eerst in loepen investeren. Begin met de beste.

Maak direct een afspraak om de Galilean Essential te ervaren

 

Iedere Galilean Essential wordt gegraveerd met uw initialen of naam. Ook worden de loepbrillen in een luxe alu-look bewaarbox geleverd (ook met naam) en voorzien van alle accessoires zoals schoonmaakmiddel, onderhoudset etc.

2.5 Vergroting

Een uitzonderlijk comfortabele vergroting waar u zeer snel aan went. Levert ongeëvenaarde bewegingsvrijheid, met een scherpte/diepte gebied tot wel 20 cm. biedt een uitstekend beeld met detail voor de algemene behandelingen. Aanbevolen voor professionals welke voor het eerst met vergrotingen gaan werken. De 2.5*, kan de gehele dag worden gebruikt , en indien goed en ergonomisch aangemeten geeft dit u een prettige en ontspannen werkhouding.

Specifications

Field of view 10.8cm
Depth of field Up to 20cm
Super Hi-Vision Available
Prisma Lens System™ Available
Frames Cosmo / Sports
Loupe lens system Galilean
Barrel System TTL

 

3.0 Vergroting

Een hogere vergroting voor nog meer details, ook bij deze vergroting is er een snelle gewenning. De 3.0* kenmerkt zich door uitzonderlijke helderheid & scherptediepte. Dit is onze meest gebruikte vergroting. De 3.0* is een evenwichtige loep die u zal helpen bij het handhaven van een gezonde werkhouding in combinatie met een royaal werkveld en scherptediepte.

Specifications

Field of view …cm
Depth of field …up to 15cm
Super Hi-Vision ….Available
Prisma Lens System™ …..Available
Frames ….Cosmo / Sports
Loupe lens system  ….Gailean
Barrel system …TTL

 

Icon

Kleuren
Maten
Groot, Normaal, Klein
Beschikbare loepsystemen
Kepler, Galilean

Ons Icon model laat iedere inclinatie (hoek) van de loeptubussen toe zodat er een perfecte ergonomie kan worden bereikt. De kabelgeleider welke verwerkt is in de oortip is een leuke en elegante vinding. Deze modellen zijn uit te rusten met verwijderbare side-shields voor een optimale en haast onzichtbare bescherming. Dit model leent zicht voor iedere oogcorrectie, inclusief bifocaal en multifocaal voor een perfect optisch resultaat. Indien gewenst kan dit model worden verfraaid met een 0.02 karaat (1.7mm) diamant gezet in een zilveren vatting. Handgemaakt door een Deense juwelier, vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en prijzen.

Sports

Kleuren
Maten
Groot, Klein
Beschikbare loepsystemen
Kepler, Galilean

Lichtgewicht titanium model met een perfecte pasvorm en balans. Een mooie curve in dit model zorgt voor een goede bescherming en breed blikveld in de omgevingsglazen. Deze glazen kunnen ook op sterkte gemaakt worden maar niet iedere correctie kan in een curve verwerkt worden. Overleg hiervoor met uw adviseur.

Panto

Kleuren
Maten
Groot, Normaal
Beschikbare loepsystemen
Kepler, Galilean

Lichtgewicht en stijlvolle modellen met een goede pasvorm. Niet gecurved zodat wij nagenoeg iedere correctie in deze glazen kunnen verwerken. Drie verschillende maten zorgen dat voor iedereen een goed passend model voorhanden is. Red Dot award winnaar 2010.