Kepler Advanced

 
De Kepler Advanced is de baanbrekende – instelbare – loep, ontwikkeld door ExamVision. Dankzij het Turn’N’Click-systeem, schakelt u in één enkele handbeweging tussen de verschillende vergrotingen:

– De lichtste instelbare loep ter wereld: de Kepler Advanced is meer dan 20 gram lichter dan andere vergelijkbare loepen.

– 4 vergrotingen in 1 loep : de enige loep met 4 vergrotingen, voor ultieme veelzijdigheid. Vergrotingen: 3.6*-4.5*-5.5*-6.4*.

– Hoogste instelbare loep op de markt: tot 6.4* vergroting, voor verbeterde precisie en ergonomie.

Maak direct een afspraak om de KEPLER Advanced te ervaren.

De nieuwe Kepler Advanced heeft vier vergrotingen in één loep (3.6x, 4.5x, 5.5x, 6.4x). Met het ingebouwde Turn’N’Click-systeem kunt u schakelen tussen vergrotingen in een enkele, snelle beweging. Kepler Advanced wordt geassembleerd met het TTL-systeem en is beschikbaar in alle ExamVision-frames. Prisma Lens System ™ kan als optionele upgrade in de loepen worden ingebouwd. Van slechts 75,5 gram in gewicht, Kepler Advanced is de lichtste verstelbare loep in de wereld, en 20 gram minder zwaar dan de volgende lichtste verstelbare loep op de markt. De hoogste vergroting van 6,4x is de hoogste ter wereld voor verstelbare loepen.

Icon

Kleuren
Maten
Groot, Normaal, Klein
Beschikbare loepsystemen
Kepler, Galilean

Ons Icon model laat iedere inclinatie (hoek) van de loeptubussen toe zodat er een perfecte ergonomie kan worden bereikt. De kabelgeleider welke verwerkt is in de oortip is een leuke en elegante vinding. Deze modellen zijn uit te rusten met verwijderbare side-shields voor een optimale en haast onzichtbare bescherming. Dit model leent zicht voor iedere oogcorrectie, inclusief bifocaal en multifocaal voor een perfect optisch resultaat. Indien gewenst kan dit model worden verfraaid met een 0.02 karaat (1.7mm) diamant gezet in een zilveren vatting. Handgemaakt door een Deense juwelier, vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en prijzen.

Sports

Kleuren
Maten
Groot, Klein
Beschikbare loepsystemen
Kepler, Galilean

Lichtgewicht titanium model met een perfecte pasvorm en balans. Een mooie curve in dit model zorgt voor een goede bescherming en breed blikveld in de omgevingsglazen. Deze glazen kunnen ook op sterkte gemaakt worden maar niet iedere correctie kan in een curve verwerkt worden. Overleg hiervoor met uw adviseur.

Panto

Kleuren
Maten
Groot, Normaal
Beschikbare loepsystemen
Kepler, Galilean

Lichtgewicht en stijlvolle modellen met een goede pasvorm. Niet gecurved zodat wij nagenoeg iedere correctie in deze glazen kunnen verwerken. Drie verschillende maten zorgen dat voor iedereen een goed passend model voorhanden is.